Kennismaking

‘Het onderwijs’ was een openbaring 
Mijn vader werkte in het onderwijs en zag me graag naar de (toen nog) Pedagogische Academie gaan, ik zag dat uiteraard niet zitten.
Na de Hotelschool in Maastricht ben ik in de horeca gaan werken; met een klein kind werd dit een onmogelijke combinatie. Toen ik werd benaderd voor de functie van docent Commerciele Economie bij Hogeschool Holland heb ik de handschoen opgepakt.

Het onderwijs overtrof al mijn verwachtingen: de afwisseling, de dynamiek, de studenten en vooral de maatschappelijke relevantie: ik was gegrepen.
Al snel kwamen er naast het verzorgen van onderwijs andere taken bij. Op het starten van de opleiding Small Business  & Retail Management kijk ik nog steeds met trots terug.  Nadat Hogeschool Holland onderdeel werd van Hogeschool Inholland ben ik overgestapt naar een ondersteunende (staf)functie met onderwijs en kwaliteitszorg als primair aandachtsgebied.

Het onderwijsvirus is nooit meer weggegaan.

Bij Inholland heb ik mooie en ook de pittige tijden meegemaakt. Ik heb veel gezien, gedaan en geleerd en wil mijn kennis en ervaring nu graag gebruiken voor anderen.
Vreemde ogen helpen.

Persoonlijk, professioneel, betrouwbaar en resultaatgericht.